Začetni komplet

63.90 

MimiJumi ZAČETNI KOMPLET je sestavljen iz:

  • 2 steklenički MimiJumi, 240 ml (specialni cucelj STOPNJA 2)
  • 1 steklenička MimiJumi, 120 ml (specialni cucelj STOPNJA 1)

MimiJumi cucelj je izdelan iz anti-alergenega naravnega silikona z nevtralnim okusom. To pomeni, da cucelj nima tipičnega, gumijastega okusa kot cuclji iz lateksa, ki je tudi zelo pogost razlog, da nedonošenčki in dojenčki druge stekleničke kakor tudi dudice zavračajo.

Opozarjamo, da je na originalni embalaži Mimijumi VH 240 ml s strani proizvajalca napačna navedba stopnje cuclja na steklenički. Na originalni embalaži je navedeno stopnja 1, vendar ima steklenička cucelj stopnje 2, kar je navedeno na slovenski deklaraciji. Hvala za razumevanje!

Ni na zalogi

Opis

Zdravo dojenje in dovajanje hrane

Zagotavlja dobro počutje tako mamicam kot dojenčkom!

  • Dizajn in funkcija stekleničk se orientirata po perfektnemu naravnemu zgledu: po materini dojki!
  • Nežno dovajanje dopolnilne hrane brez zmede pri sesanju. Naravni sesalni refleks ostane ohranjen in ne vpliva na harmonično vez med materjo in dojenčkom, ki nastane med dojenjem.
  • Fleksibilno trajanje dojenja. Ker predstavlja MimiJumi dragoceno dopolnitev k dojenju, mamice niso prisiljene k temu, da bi se morale odločiti, kdaj bodo z dojenjem prenehale.
  • Idealno za moderne družine: občasno hranjenje s strani partnerja oz. očka, ne vodi k prehodu na hranjenje po steklenički in s tem k prenehanju dojenja.
  • Stekleničke so se pokazale izredno učinkovite tudi pri hranjenju nedonošenčkov, saj so ti še posebej občutljivi in krhki in potrebujejo še več stika z mamico in naravnimi materiali.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Začetni komplet”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja