Not So Hungry (ne tako lačen) 120 ml

21.90 

MimiJumi VERY HUNGRY je sestavljen iz:

  • 1 steklenička MimiJumi, 120 ml
  • specialni cucelj STOPNJA 1

MimiJumi cucelj je izdelan iz anti-alergenega naravnega silikona z nevtralnim okusom. To pomeni, da cucelj nima tipičnega, gumijastega okusa kot cuclji iz lateksa, ki je tudi zelo pogost razlog, da nedonošenčki in dojenčki druge stekleničke kakor tudi dudice zavračajo.

Ni na zalogi

Šifra: MMJ-2 Kategoriji: ,

Opis

MimiJumi podpira pravilen način sesanja

Posebej mehak cucelj mimijumi podpira še nekoordinirano sesanje in nedonošenčka na naraven način uči, kako bo kasneje sesal iz dojke. Zaradi nizke moči vakuumsko reguliranega ventila je cucelj še posebej primeren za uporabo pri nedonošenčkih, pri katerih se uvaja prehod iz enteralnega k oralnemu hranjenju, kakor tudi pri dojenčki, ki so rojeni v roku, vendar imajo težave s sesanjem. Pri nedonošenčkih in dojenčkih, ki jih hranijo s stekleničko mimjumi, ne prihaja do zmede zaradi sesanja, saj mimijumi podpira enostaven prehod od dojke k steklenički s specialnim cucljem in nazaj.

Skrbno premišljena funkcija

Mehak cucelj je bil oblikovan skladno s teksturo in videzom materine dojke in zagotavlja popolnoma enak način sesanja, kot če bi dojenčka mamica dojila. Različne lastnosti materiala, kot na primer optimalno prilagajanje in raztezanje ali stabilnost na točno določenih mestih, ki preprečuje, da bi se cucelj vgreznil kot pri drugih stekleničkah, omogočajo sesanje kot pri dojenju. Integriran sistem proti kolikam preprečuje, da bi v steklenički nastajal podtlak, zaradi katerega mora dojenček prekiniti pitje oz. sesanje, požira zrak in ima posledično boleče in neprijetne črevesne kolike. Steklenička mimijumi pa preprečuje nastajanje kolik in omogoča lažje in boljše prebavljanje mleka in druge tekoče hrane.

Higiena

Mimijumi steklenička je sestavljena le iz dveh delov medicinske kakovosti, katerih čiščenje je popolnoma enostavno in zelo temeljito. Navoj je integriran direktno v cucelj in se samo s polovičnim obratom fiksno pritrdi na stekleničko. Steklenička nima vmesnega plastičnega tesnilnega navojnega dela, ki ga imajo vse druge stekleničke, kar pomeni, da tukaj ni možnosti razvoja in razmnoževanja patogenih klicev, mikrobov in bakterij.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Not So Hungry (ne tako lačen) 120 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja