slika-cucelj-tloris-500Zgodovina razvoja stekleničk MimiJumi kaže, česa vsega so zmožni nesrečni očetje. Zdravnik in psihiater dr. Frank Drummond in njegov kolega dr. Bill Colombsta bila izjemno nezadovoljna s ponudbo stekleničk za njuna novorojenčka na tržišču.

Več let sta opazovala družine z dojenčki in zbirala informacije v zvezi s stekleničkami. Na podlagi rezultatov in izkušenj se jima je porodila ideja, ki je postala prava revolucija med stekleničkami in pri hranjenju nedonošenčkov, novorojenčkov, dojenčkov in malčkov. Timsko delo, kjer so sodelovale tudi babice, svetovalke za dojenje, logopedi, pediatri, otroški psihologi, medicinske sestre in mamice.

Celotno raziskovanje in opazovanje je v obdobju 5-ih let dalo svoj rezultat: stekleničke in cuclje MimiJumi v 2 velikostih! Kreativni oblikovalci so iz ideje oblikovali visoko ergonomski, stilski in kakovosten proizvod brez vsebnosti škodljivih substanc.

V primerjavi z drugimi stekleničkami preprečuje MimiJumi zmedo pri sesanju – in daje dojenčku neverjeten užitek in zadovoljstvo ob pitju! Upoštevane so bile seveda tudi želje in potrebe staršev – posebej enostavna uporaba stekleničke!

Kliknite na spodnji gumb in si prenesite NAVODILA ZA UPORABO MimiJumi stekleničk in cucljev.

Navodila za uporabo MimiJumi stekleničk in cucljev

Kliknite na spodnji gumb in si prenesite NAVODILA ZA UPORABO Goldi dudic.

Navodila za uporabo Goldi dudic

POMEMBNO: Pred uporabo izdelka natančno preberite navodila za uporabo. Upoštevajte varnostne napotke in opozorila! Pri neupoštevanju sledečih predpisov odklanjamo vsako odgovornost. Shranite navodila za uporabo na varnem mestu.