darilni-komplet-s-cucljem-500Zakaj? Ostali proizvajalci ponujajo stekleničke z izjemno ozkim grlom in odprtino (do maksimalno 45 mm). Stekleničke MimiJumi pa imajo odprtino v premeru 60 mm, ki omogoča enostavnejše polnjenje in dolivanje kakor tudi enostavnejše čiščenje notranjosti stekleničke.

Na dnu stekleničke je rdeča protidrsna prevleka, ki jo lahko snamete in operete. Podloga skrbi za to, da lahko stekleničko odložite na mizo ali na drugo odlagalno površino in jo polnite z eno roko, brez da bi se vam pri tem steklenička prevrnila ali zdrsnila.

Zagotavlja vam stabilen obstoj na površini in tako lahko z eno roko napolnite stekleničko, medtem ko z drugo še vedno držite vašega dojenčka. Za še enostavnejšo uporabo in čiščenje stekleničke, je steklenička brez vmesnega plastičnega navojnega obroča, saj je navoj integriran direktno na notranji strani cuclja in cucelj s polovičnim zasukom enostavno privijete na stekleničko.

Rezultat: samo dvodelen sistem, ki se s protidrsno podlogo enostavno pritrdi na odlagalno površino in je enostaven za uporabo in čiščenje.

Kakovostni materiali stekleničk MimiJumi so seveda primerni za pomivanje v pomivalnem stroju in dezinficiranje v sterilizatorjih in vreli vodi. Prosimo upoštevajte, da je uporaba stekleničk v mikrovalovni pečici manj priporočljiva, saj je steklenička sestavljena iz naravnih materialov, ki so občutljivejši na delovanje mikrovalovnih žarkov.

MimiJumi stekleničke so izdelane iz visoko kakovostnih materialov in brez vsebnosti škodljivih snovi. Specialni cucelj je izdelan iz silikonskega kavčuka medicinske kakovosti, ki ga proizvajajo v Avstriji. Telo stekleničke je izdelano iz Grilamida®.

Ta švicarska specialna umetna masa je perfektno nadomestilo za steklo in v primerjavi s steklom za približno 60% lažja in nelomljiva! Dva pomembna faktorja, ki sta odločilna pri izbiri stekleničke, posebej takrat, ko lahko dojenček stekleničko že sam drži v rokah!

Poleg tega se površina stekleničke ne »skraspa« kot pri običajnih stekleničkah in tako se na njej bakterije, mikrobi in klici ne morejo nabirati. Stekleničke MimiJumi izpolnjujejo zahteve EU standarda EN14350 (»Izdelki za dojenčke in majhne otroke – izdelki za tekočo otroško hrano«). Vsi sestavni deli so pregledani in certificirani s strani TÜV Rheinland!